WWW.BIO-WIJN.NL

 

 Vragen, of meer info bel

Telf. 0651 222 009 

+/-80% eigen import!

Winkeliers en restauranthouders

Groot inkopers / bedrijven (excl. btw) kunnen een assortimentslijst toegestuurd krijgen maar ook met een toegestuurde code online bestellen! Vraag vooraf de code op via contact 0651222009 of mail naar info@pura-passione.nl

 

Vaste klant worden als particulier 

Kan door in te loggen met email adres en contactgegevens. Dan is het makkelijk winkelen de volgende keer dat u weer wilt bestellen.

Kortingen bij grootafname en veel speciale aanbiedingen

Wij bieden vaste klanten jaarlijkse voordelen en ook seizoensgebonden aanbiedingen met behoorlijke kortingen. Pas op. Het assortiment wijnen op deze website is standaard geprijsd conform de winkeliers waar wij zaken mee doen. Na de eerste bestelling krijgt u een korting code toegestuurd waarmee de volgende bestellingen er al een heel leuk voordeel behaald wordt. Test het eens uit door een proefdoos te bestellen.

Proeven Italiaanse BIO wijnen? Volg een wijn-spijs masterclass van 6 of 10 wijnen bestel onder aan deze pagina de voucher voor deelname. (Minimaal een jaar geldig dus veel mogelijkheden om een Masterclass te volgen. Zie de agenda op onze andere website.  www.pura-passione.nl/agenda

 

Waarom bio-wijn.nl?

 • Biologisch produceren levert veel gezondheidsvoordeel op lees b.v. dit artikel over gevolgen van pesticiden gebruik. BIO wijnen zijn o.a. zonder kunstmest en pesticiden gemaakt.  van de 100 stoffen die toegevoegd mogen worden aan wijn, mag nog maar de helft. Een stap in de goed richting dus. Wat staat er op het etiket???????? Niets dus.
 • Wat houdt het groene (SKAL- EU) BIO label in - zie label info
 • Wij importeren met Pura Passione Vini d'Italia bio wijnen uit heel italié, hebben naast de NL sommelier opleiding ook de Italiaanse sommelier opleiding gevolgd en kennen er de weg Expert Italiaanse wijnen!
 • Verzorgen ook veel wijnproeverijen / masterclasses en wijn - spijs cursussen / leveren hapjes voor catering
 • Een bepaalde wijn nodig - wij bestellen deze voor u (kan ook via www.sterwijnenthuis.nl Hier zijn topwijnen uit de horeca te vinden en ook voor restauranthouders die niet alleen bio willen bestellen een goede keus. De wijnen op die website zijn bewust de selectie uit toprestaurants verzameld - bio steeds meer gelukkig!
 • Ook import van truffel producten Winkelier/klant wordt mede importeur!
 • Hoge kwaliteitswijnen en alles bio of onderweg voor certificering
 • meer dan 10% van de Italiaanse wijnen zijn al bio gecertificeerd, meer dan 50% van de wijnboeren werkt al biologisch - de warmere landen halen makkelijk een bio kwaliteit.
 • Italié is het grootste wijnland ter wereld niet alleen in kwantiteit maar vooral in variéteit - leer meer in de Masterclass wijn & spijs!
 • Waarom BIO lees hier een artikel uit de krant en bericht is ook op NOS Journaal verspreid.

BIO = LOGISCH 

Biologische wijnen uit Italië staan steeds vaker op de kaart in onze restaurants. Van 4% marktaandeel in Nederland in 2004 tegenwoordig meer dan 12%. Italië is het grootste wijnland van de wereld, wist u dat? En dan biologische wijn? Waarom? Wat houdt dat in? Al meer dan 10% van de Italiaanse wijnen gecertificeerde bio wijnen, naast vele voedingsmiddelen. 

 • Er zijn flink wat verschillen tussen biologische en reguliere wijn.
 •  Meer weten over Biodiversiteit, effect op de wijngaarden,
 • verschil met massale productie met alle chemische hulpmiddelen die geoorloofd zijn....... 

Lees hier verder.... 

Meer weten, bel gerust voor elke vraag die je hebt. Wij proberen extra service te bieden door mee te denken en vragen te beantwoorden, oplossingen te zoeken. Hier geen standaard protocol maar flexibiliteit.

Wij zijn o.a. lid van de SLOW FOOD BEWEGING

 

Eduardo (Ed) Baten Gastronoom sommelier NL en Italiaans

Voor wijnproeverijen (3 Masterclasses per maand) zie:

info@pura-passione.nl 

T 0651 222 009

 

Sorteer op
© 2008 - 2019 webwinkel Pura Passione en Bio-wijn.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.