Farandola , Trebbiano Spolettino, 2016 IGT, (BIO) Di Filippo, Canara

Vorige Artikel 12 van 18 Volgende

De nieuwe jaargang is voor 100% van de Trebbiano Spoletino druif. Karakteristiek voor smaak en geur zijn het tropisch fruit/gele bloemen én de aangename frisse zuren die de wijn rijk en vol(wassen) maken. In het bijzonder geschikt als aperitief. 

Herkomst: 

De Farandola is gemaakt door Roberto di Filippo en wordt via de biologisch gecertificeerde normen gemaakt. Alcoholgehalte: 13% Is de topwijn wit van het huis en zeker een kwaliteitswijn te noemen.

De smaak: is aangenaam levendig pittig en met ingetogen achte zuren. Staat bij een aantal restaurants op de wijnkaart (o.a. restaurants met een Michellin ster!) 

Toepassing:   Staat bij een aantal restaurants op de wijnkaart (o.a. restaurants met een Michellin ster!) Kwaliteitswijn voor de consument die voor wat meer kwaliteit in het glas gaat.

Alcoholgehalte: 13% vol.

Serveren: geschikt als aperitiefwijnen; daarnaast breed genoeg voor vrijwel alle vis- en witvleesgerechten. Mijn meest passende gerechten met asperges vooral groene asperges. Heeft power genoeg door een lange afdronk om te blijven staan bij middelzware gerechten.

Producent: Roberto en Emma di Filippo in Canara Umbria, in 2012 tot beste BIO producent gekozen in de Gambero rosso, de belangrijkste wijngids van Italië (slow food beweging)\

Zie voor meer info ook: http://vinidifilippo.com/390/vini-bianchi/farandola/

 

Wij importeren deze wijn samen met Le Sarment uit Dordrecht! Een importeur die ook veel wijnen uit andere europese landen heeft. Het assortiment van Le Sarment kunt u ook bij ons bestellen!

Indien de wijn niet online staat vermeld, stuur dan s.v.p. een mail naar info@pura-passione.nl of bel 0651222009

Winkelwagen

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2018 webwinkel Pura Passione en Bio-wijn.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.