Valpolicello Classico La Dama

Vorige Artikel 13 van 29 Volgende
€ 12,95 (exclusief 21% BTW)
Aantal

Door de wijnmaker zelf beschreven als:

De meest oprechte wijn van Valpolicella, waar geen techniek staat tussen de druiven van de wijngaard en de wijn op tafel. Klaar al in de lente na de oogst, het is elke dag verheven op tafel. Een dagelijkse wijn van hoge kwaliteit om de elegantie en het plezier dat onze landen kunnen geven niet op te geven.

Druiven,Corvina, Molinario, Rondinella, wijnmaken, ouder worden: de oogst van de autochtone druiven wordt uitsluitend met de hand uitgevoerd, van eind september tot midden oktober. De gekneusde druiven fermenteren in stalen tanks gedurende ongeveer 15 dagen, de verwerking is zeer delicaat om de geur en de typische vrucht van deze wijn te behouden. De wijn rijpt in stalen tanks gedurende ongeveer 6 maanden, waarna de wijn wordt gebotteld en in de kelder rijpt gedurende ongeveer 2 maanden voordat het in de handel wordt gebracht. Serveertemperatuur: 16 - 18 °

 

Iets aan toe voegen?

Gemaakt door Gabrielle een gapassioneerde oenoloog die alleen maar top wijnen maakt. Ga zelf een proeven in Negrar bij het wijnhuis en u snapt de passie die achter zijn wijnen zit.

Ik mag gelukkig bij hem thuis komen :)

© 2008 - 2019 webwinkel Pura Passione en Bio-wijn.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.