Over wijnen, passie en professie

Beste wijnliefhebber. Deze nieuwe website verwerkt processen automatisch en u kunt nu online betalen. Ook wordt het aanbod wijnen vergroot en zijn er aparte pagina`s voor de diverse doelgroepen en wijnen, zoals BIO wijnen en kleine flesjes. Alles bij elkaar bieden wij meer dan 200 kwaliteitswijnen uit Italië en een aantal bijzondere wijnen uit verschillende Europese landen waar wij extra kwaliteit en een gunstige prijs voor vonden. (o.a. beste rode wijn uit Duitsland 2009)

Pura Passione

Is onze beleving van de wijnen, maar ook de naam van ons bedrijf wat voornamelijk op Italië is gericht. Het grootste wijnland ter wereld in kwantiteit en varieteit.

Gastronoom sommeliered120copy.jpg

  Eduardo (Ed) Baten volgde de opleiding Master of Service Management aan de universiteit van Utrecht en werkte o.a. als divisiemanager in twee academische ziekenhuiizen en als interim manager voor Deloitte & Touche en kan u helpen de kritieke punten in uw organisatie te analyseren en verberingen door te voeren. In 2006 werd de Gastronoom Sommelier opleiding aan de Academie voor Gastronomie in Amersfoort gevolgd en in 2008 de Italiaanse opleiding sommelier van de AIS. In 2008 voor de eerste keer in Nederland georganiseerd door de Italiaanse Kamer van Koophandel in Amsterdam.

Professionele ondersteuning voor de Horeca

Een nieuw assortiment of uitbreiding hiervan, wijn spijs combinaties maken, uw bedrijf doornemen, zelfs marketing en publiciteit kunnen wij voor u verzorgen. Incl. website ontwikkeling en bedrijfsstrategie ontwikkelen. Doe in een vrijblijvend intake gesprek een sterkte/zwakte (SWOT) analyse en bepaal uw strategie. Geen mooie woorden maar wij helpen u om duidelijkheid te krijgen over wat u wilt bereiken en hoe u naar een gewenst doel gaat, uw kansen en bedreigingen.

Wijncursus - interne opleiding op maat

Vanaf najaar 2009 is het mogelijk een wijn-spijs cursus op maat voor uw bedrijf of regio opgezet te organiseren. In den Bosch is dit inmiddels gerealiseerd. Zie het programma. Ook wordt al onderhandeld om deze cursus op andere plaatsen te gaan doen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of indien u zelf mee initiatief wilt nemen, neem contact op.

Wijnproeverijen.

Zullen wij altijd met passende Italiaanse hapjes begeleiden. Een Italiaan zal nooit wijn drinken zonder erbij te eten. Proeverijen kunnen op maat gemaakt of volgens onze standaard pakketten vanaf 12 personen. Prijzen € 22,50 p.p. voor de basis proeverij, € 34 voor een luxe proeverij en € 46 p.p. voor een top proeverij. Inclusief volledige maaltijd in buffetvorm komt er € 18 bij het wijnproeverij bedrag. Samen met de Italiaanse kok Carlo Platano verzorgen wij ook diners en grotere bufetten. zie ook www.italiaansekookles.nl  Ook werken wij samen met enkele exclusieve cateraars. Voor een offerte mail naar info@pura-passione.nl of bel naar 0651 222 009

Wijnreizen Sicilia en Sardegna

Ieder  jaar organiseren wij een wijn-cultuurreis. Vaste klanten krijgen altijd korting en wij verzekeren u de reizen zijn een ware beleving zowel op gastronomisch gebied alsook de natuur en de activiteiten die wij ondernemen. Lees eens het programma door. Volgende jaar Mei is Sardinië ons doel in het najaar weer Sicilië. Voor meer info ga naar de betreffende pagina via het menu.

Lidmaatschappen

Gastronoom sommelier Ed Baten volgde de Nederlandse en Italiaanse Sommelier opleiding en is tevens aangesloten bij de AIS de Italiaanse Sommelier Vereniging.

 

 Geniet, met mate maar wel van iedere dag. 

© 2008 - 2019 webwinkel Pura Passione en Bio-wijn.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.