Wijn - spijs proeverij thuis / bestel online maaltijd en passende wijn

Degustatione alla casa

Geplaatst op 3 mei, 2020 door Ed Baten

In deze tijden is het leuk om gewoon thuis je eigen proeverij te organiseren. Een 4 of meerdere gangen diner met passende wijnen. Bedenk zelf een meer-gangen diner en wij leveren de passende wijn bij je thuis. Dit kan ook met passende hapjes waarbij wij de ingrediënten toesturen. Kies zelf de te proeven wijnen en wij leveren advies wat erbij te proeven en kunnen ook ingrediënten toesturen.  Let op is maatwerk, dus neem vroegtijdig contact op. Prijs a.h.v. in te zetten ingrediënten. Bederfelijke waren altijd vacuum verpakt!

Gerechten voor een volledige maaltijd thuis laten bezorgen kan ook. Ook gluten vrij, lactose arm vegan en andere dieetwensen kan. Gevaccumeerd verzonden en binnen een dag in huis (afhalen kan ook) zie www.etenmetwensen.nl daar worden ook dezelfde passende wijnen verkocht.

Passende wijn aanbod:

Geef de bestelde maaltijd door via mail naar info@pura-passione.nl en onze sommelier maakt een voorstel van de bijpassende wijnen voor elke menu wat u in gedachten heeft. Zonodig kunnen wij meer informatie vragen over de manier waarop de gerechten gemaakt zijn. (doos 6 wijnen i.v.m. transport minimum) . Gaat u met de wijn&spijs combinatie akkoord, dan wordt deze met factuur opgestuurd en is ook binnen 24 uur doorgaans op bestemming. Op korte termijn ook direct beschikbaar vanaf de website waar de etenswaren te bestellen zijn. (bij Eten met wensen.nl) 

Ook bij gerechten van Bourgondisch genieten maken wij een passend wijnpakket. zie www.bourgondischgenieten.com/

Meer weten? Mail naar  info@pura-passione.nl Of bel 0651 222 009

 

© 2008 - 2021 webwinkel Pura Passione en Bio-wijn.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.