*ACETO BALSAMICO* (Van Bio wijn gemaakt!)

Een sommelier die de wijn & spijs combinatie telkenmale uitprobeert is altijd op zoek naar nieuwe elementen om combinaties mee te maken. Wijn & spijs combinaties wel te verstaan.

Naast de truffel en olijfolie is een andere element toegevoegd aan ons assortiment. Proef het zelf tijdens de Masterclasses of probeer het zelf uit. Heerlijke spel van zuur en zoet of fris en rijp - zacht en hard qua mondgevoel - een stukje tomaat met aceto bolletjes, vis en een in de aceto gerijpt uitje.... wat een explosie - licht gefermenteerde groenten en een aceto die past in het smaakpallet en versterkt en het spel met de wijn... mineraliteit ... zuren in gevecht - weer gedemd door de beste olijfolie die er maar te vinden is (Decimi)

Hmm wij gaan weer veel uitproberen en uittesten. Kom de resiultaten zelf proeven op een van de Masterclasses of organiseer er een bij jou thuis!

  • Van de tweede oudste "Acetoia" uit Emilia Romagna (Geen groot commercieel bedrijf)
  • Drie soorten in ons assortiment - inclusief kleine aceto bolletjes - voor het spel om de milimeter
  • Ideaal om koks mee aan het werk te zetten - cadeau te doen?

Zelf op een Masterclass proeven: Bestel een voucher voor een 6 of 10 wijnen proeverij van wijn met hapjes! 

Of bestel hieronder!

 

Sorteer op
  • Goccia Rosé
    Goccia Rosé

    Een heerlijke zoetzure dressing van Ancellotta-druiven, minimaal 5 jaar gerijpt in de diverse houten vaten (ieder jaar in een ander vat!).

    Helderroze van kleur, met een delicate en frisse smaak. Mooie zuren die zich aanpassen aan…

    € 10,00
  • Goccia Bianca
    Goccia Bianca

    Kostbare bitterzoete dressing van alleen witte Malvasia-druiven, minimaal 5 jaar gerijpt in oude witte eikenhouten vaten. Amber, helder en transparant verband.

    De smaak is zoetzuur, met een aangename accentuering van de zure…

    € 10,00
  • Goccia di Mela
    Goccia di Mela

    Een balsamico dressing van appel en druivenmost gerijpt in eikenhouten vaten, zoet en dik. Een zorgvuldig uitgeselecteerde blend van witte druivenmost, met smaaknuances van Fuji appelsap en appelazijn. Heerlijk fris en de appel is…

    € 10,00
  • Goccia Nera
    Goccia Nera

    Volgens een traditioneel recept uit Reggio Emilia gemaakt met langzame rijping van ongeveer 8 jaar in de verschillende houten vaten. Die verschillende essences kenmerkt zich door de bijzondere specerijen in smaak en geur en de…

    € 10,00
  • Goccia Tartufo
    Goccia Tartufo

    Voor de liefhebber.

    Een zeer delicate en verfijnde gerijpte dressing, die natuurlijk witte truffelextract combineert met gekookte druivenmost (Mosto cotto) . Het gevolg is een sterk aroma en een intense smaak, deze dressing kan…

    € 12,00
  • Aceto Perla Bianca
    Aceto Perla Bianca

    Deze Balsamico Parels zijn als kleine zachte kralen waarvan de druivenmost in een aantal vaten is gerijpt en daardoor verschillende specerijen bevat.

    Met als gevolg een zoetzure smaak en bijna vergelijkbaar is met kaviaar. Het…

    € 10,00
  • Aceto Perla Nera
    Aceto Perla Nera

    De Balsamico Parels zijn als kleine zachte kralen waarvan de druivenmost in een aantal vaten is gerijpt en daardoor verschillende specerijen bevat. De druivenmost bevat o.a. mast van de druif waar ook de Lambrusco van wordt…

    € 10,00
  • Aceto Perla Rosé
    Aceto Perla Rosé

    Parels gemaakt van de zoetzure dressing van Ancellotta-druiven, minimaal 5 jaar gerijpt in houten vaten.

    Helderroze van kleur, met een delicate en frisse smaak. Mooie zuren die zich aanpassen aan het gerecht. Het spel kan…

    € 10,00
  • Aceto Perla Wassabi
    Aceto Perla Wassabi

    Een uitdaging voor de liefhebbers van de Japanse keuken, maar ook inzetbaar bij andere (vis?) gerechten. Een lastige keuze, waarbij in te zetten.... test het uit. Ook hier weer op basis van in houten vaten gerijpte Aceto bianco…

    € 10,00
  • Aceto Balsamico Invecchiato 250 ml (Lange houtlagering)
    Aceto Balsamico Invecchiato 250 ml (Lange houtlagering)

    Aceto Balsamico verkregen uit de uitgebalanceerde opvoeding in houten vaten van diverse oorsprong, ingrediënten wijnazijn en typische druivenmost (Bio) uit de regio Emilia Romagna.

    Een lagering van ongeveer 4 jaar in eikenhouten…

    € 16,00
  • Aceto Balsamico Bio 250 ml
    Aceto Balsamico Bio 250 ml

    Een Aceto Balsamico verkregen uit de uitgebalanceerde opvoeding in de combinatie met wijnazijn en typische druivenmost (BIO) verzameld in de regio Emilia Romagna. Een lagering in eikenhoutenzorgt voor extra smaak en deze Aceto's…

    € 13,00
  • Aceto Balsamico 0,5 Ltr
    Aceto Balsamico 0,5 Ltr

    De basis Aceto Balsamico verkregen uit de uitgebalanceerde opvoeding in de combinatie met wijnazijn en typische druivenmost verzameld in de regio Emilia Romagna. Een kortere (2-3 jaar) lagering in eikenhouten zorgt voor extra…

    € 8,00
Sorteer op
© 2008 - 2020 webwinkel Pura Passione en Bio-wijn.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.