*OLIJFOLIE*

Veel van onze producenten hebben tevens olijfbomen en daarom is het niet moeilijk deze meteen mee te importeren. Naast de olijfolie van Di Giovanna, Tre Pini en Vignuolo hebben we ook twee hele bijzondere.

De eerste is de olijfolie van Frans van Munster - een vriend en Italië kenner omdat hij getrouwd is met Anna en in een Trullo in Puglia woont. Een aantal boeken al heeft geschreven en we gaan zijn ervaringen zeker met jullie delen. Niet op de site maar als je dat leuk vind, via de mail. Frans produceert heerlijke olijfolie van zijn 200 olijfbomen - geen pesticiden uiteraard, maar ook kun nje bij hem een kookles volgen die je leven zal veranderen. Meer daarover in een later stadium, daar gaan we een pagina aan wijden natuurlijk. Op deze site kun je per december een blik van 5 liter olijfoilie van Frans bestellen, met het exemplaar van zijn eerste boek "Lekkerissimo"gratis. Kosten 5 liter € 84  

 

De olijfolie van Decimi is de laatste in de rij, vele malen onderscheiden en met een van de olijfolieen ook de beste van Italië geweest, echter ook als producent gelauwerd. Wellicht mag je zeggen - een van de beste van Italië. Wij hebben alleen de BIO olijfolie op voorraad, maar alle andere varianten kunnen we voor (zkeleijke?) klanten ook bestellen. 

 

Meer info volgt bij de artikelen hieronder.

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2008 - 2021 webwinkel Pura Passione en Bio-wijn.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.